Bröllopsfölje


Vårt bröllopsfölje består av Saras fyra tärnor och Philipp två bestmän. Som toastmasters kommer Joakim, tärnan Maritza och bestmannen Florian att fungera. Om det är något ni undrar över under festen är det bara att kontakta dem under festen. Nedan kan ni bekanta er med dem och läsa om hur de lärt känna bruden och brudgummen.


Saras tärnor:Jessica

Sara och Jessica har varit vänner sedan ... mycket, mycket  länge. De träffades första gången via motorsbåtsklubben i Molpe, och har varit vänner sedan dess!

Anna

Anna och Sara lärde känna varandra i högstadie då de hamnade på samma klass. Det är alltså nästan exakt 10 år sedan de träffades, och har varit vänner sedan dess.

Maritza - "Mizza"

Maritza och Sara lärde känna varandra redan hos dagmamman. Hur gamla var vi? 3? Det börjar alltså bli 20 år sedan vi träffades. Vi har hållit ihop alla dessa år.


Maritza fungerar även som toastmaster under festen tillsammans med Joakim och Florian.

Sofia

Sofia och Sara gick egentligen på samma klass redan i lågstadiet, men hittade varandra på riktigt när också Sara började studera på Hanken.Philipps bestmän:


JanJan och Philipp lärde känna varandra genom Philipps föräldrar och har varit bästa vänner sedan dess. Det är över 20 år sedan. Fastän de bott på skilda håll flera gånger är vänskapen mellan dem fortrande stark, och det pratas vid flera gånger i veckan trots att de bor i skilda länder.


Florian

Philipp och Florian lärde känna varandra i och med att det båda spelade biljard i Münster. Fastän de bara har träffats en gång de senaste fem åren, eftersom Florian flytat till Schweiz och Philipp till Finland är de fortfarande mycket goda vänner.Florian fungerar även som toastmaster under festen tillsammans med Maritza och Joakim.
Toastmasters:
Joakim

Joakim och Sara lärde känna varandra på skriftskolan och har varit vänner sedan dess. Lite intressant är också att Sara och Joakim har jobbat tillsammans på fyra olika arbetsplatser.


Joakim fungerar som toastmaster tillsammans med Martiza och Florian.

Comments

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL:

Comment:

Trackback
RSS 2.0